O Vremenskoj mreži Srbije

Vremenska mreža Srbije je počela sa svojim radom Avgusta 2010 zahvaljujući Radmil Pandevu sa Vremenske mreže Bugarske - BGWN u Stamboliski, Bugarska. Članstvo je dostupno svima koji imaju meteo stanicu u Srbiji, Kosovu ili Makedoniji i njihovi sajtovi mogu da se vide na početnoj stranici.

Ideja vremenske mreže potiče od Chris Arndt sa www.sloweather.com, koji je osmislio Southwestern Weather Network.

Članovi ove stranice dodaju svoje podatke na kartu početne stranice čime se stvara jasan i detaljan uvid o vremenu u Srbiji, Kosovu i Makedoniji. Ovaj sajt je odlično mesto za posetu kada je oluja predviđena za Srbiju ili ako nameravate putovanja u ovo područje.

Ako i vi imate vaš web sajt uz vašu meteo stanicu, a koristite Weather Display, VWS, WeatherLink, ili Cumulus softver u Srbiji, Kosovu ili Makedoniji, pozvani ste da se priključite našoj mreži. Članstvno je besplatno, kontaktirajte nas kako bi smo započeli saradnju. Nudimo vam mesomapu za vaš sajt. Stil mape i prikaz podataka je rezultat of saradnje između članova SWN dok su gradili svoju mrežu. Ken True iz Saratoga-Weather.org je podržao programom i uradio da sve radi na najbolji način.

Vremenske mreže u svetu:


Fatal error: Cannot redeclare fetchurlwithouthanginglinks() (previously declared in /home/serbianw/public_html/global-links.php:107) in /home/serbianw/public_html/get-links.php on line 155